Köşk Anaokulu
Çarşı, Okul Yanı Sk. 09570 Köşk/Aydın
2564612099

VİZYON

Kaliteli bir eğitim hizmeti vermenin yanında, toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen; çalışanların, veliler ve çocukların bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, sürekli gelişim gösteren velilerin eğitim ile iç içe olduğu, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Eğitim öğretimde fırsat eşitliği sağlayarak okul öncesi çağı çocuklarına ulaşırken, okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip edip; öz disiplinli, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, doğayı koruyan, hoşgörülü, saygılı, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olma yolunda, çocuklarımızın bilişsel, sosyal ve duygusal, öz bakım ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunarak onları sevgiyle sağlıklı bir biçimde yaşama hazır hale getirmektir. Çünkü okul öncesi eğitim yaşamın temelidir.

BAŞARILAR

2012 yılında Beyaz Bayrak ödülüne layık görülmüştür. 2013 yılında TKY Ekip Kategorisinde İlçe birinciliği elde etmiştir. 2017 yılında Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır. 2020 yılında "Okulum Temiz Belgesi" almıştır. 2021 yılında "E Safety Label Bronz Etiket" sahibi olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Gurup Başlama 08:00 - Bitiş 13:00 Öğlenci Gurup Başlama 13:00 - Bitiş 18:00